City Break Istanbul, 3 nopti cazare+ zbor inclus+ bagaj de cala, 20kg/ persoana!

CITY BREAK ISTANBUL

 

„Istanbul este centrul cultural al Turciei. Fiind situat la buza a doua continente si despartita de stramtoarea Bosfor, are toate calitatile pentru a va  seduce: mancare buna, bazare unde poti face cumparaturi, o cultura bogata si monumente istorice, inclusiv moschei. Toate aceste elemente alcatuiesc un oras eclectic, o combinatie de oriental si occidental, o experienta condimentata si minunata.”

 

Oferta include:

  • 3 nopti cazare pentru 1 persoana, loc in camera dubla standard la Hotel Kestrel/May/ Tayhan  sau similar
  • Mic dejun
  • Transport aerian
  • Taxe de aeroport
  • Baga de cala – 20 kg.
  • Bagaj de mana.

 

Perioade de calatorie si preturi:

  • 01-30 septembrie 2017 = de la 145 eur/persoana

  • 01-31 octombrie  2017 =  de la 135 euro/persoana

Servicii suplimentare:

  • Oferim transfer aeroport-hotel-aeroport la pretul de 120 eur/ 1-4 persoane.

 

Transport aerian cursa Pegasus Airlines/ Tarom/ Turkish Airlines:

Plecare  din Bucuresti, la ora 17:30 cu sosire in Istanbul ( Sabiha Gocken), la ora 18:50.

Intoarcere din Istanbul( Sabiha Gocken) la ora 15:30, cu sosire in Bucuresti la ora 16:50.

sau

Plecare din Bucuresti la ora 12.15, cu sosire in Istanbul( Sabiha Gocken) la ora 13.35.

Plecare din Istanbul ( Sabiha Gocken) la ora 10.05, cu intoarcere la Bucuresti la ora 11.35.

sau

Plecare din Bucuresti la ora 06.10, cu sosire in Istanbul (Ataturk) la ora 07.50.

Plecare din Istanbul ( Ataturk) la ora 18.30, cu intoarcere la Bucuresti la ora 21.45.

 

 

Oferta este extrem de variata si la cerere se poate oferi transport aerian sau rutier in orice perioada solicitata, orice hotel in functie de clasificarea lui, pozitia lui fata de obiectivele turistice, serviciile oferite si bugetul alocat.

 

Clima – primavara tarzie (jumatatea lui aprilie si mai), dar si toamna timpurie sunt cele mai bune perioade in care sa-ti plainifici calatoria la Istanbul. Vremea este atunci temperata, placuta, spre deosebire de vara, cand temperaturile sunt ridicate chiar si in timpul noptii. Iarna ninge fara exceptie si este destul de rece. Pentru ca este un oras imens, conditiile de clima variaza de la un loc la altul.

Insulele Printilor, din Marea Marmara, sunt o evadare placuta din oras. Cea mai mare este Insula Printului, unde veti ajunge cu vaporul de linie, pe care il luati  din cheiul zonei Kabatas. Calatoria dureaza o ora si jumatate, iar vaporul circula din ora in ora. Puteti face plaja (ajungeti  la micile golfuri de unde puteti inchiria barci din port). Puteti sa va  plimbati  pe insula si sa admirati vilele cu gradini spectaculoase.

Hagia Sofia – A fost conceputa si construita de romani pe post de basilica, in vremea Constantinopolelui. Ulterior a fost impodobita cu minarete si transformata in lacas de cult iar acum este cea mai cunoscuta constructie din Istanbul. Trebuie s-o treceti  neaparat pe lista de prioritati.

Parcul Gulhane, fosta padure de vanatoare, este acum locul ideal in care sa te plimbi si sa te bucuri de natura. In aprilie poti admira sute de lalele viu colorate.

Palatul Topkapi este fosta resedinta a sultanilor Imperiului Otoman. Poti admira aici decoratiunile luxoase, curtile spatioase si, pentru o taxa in plus, in cadrul unui tur organizat, haremul. Intrarea costa in jur de 10 euro, iar vizitarea haremului e o optiune care te va costa aproape 7,5 euro.