Hotel Dorna 3* Mamaia – Programul „Seniori 55+”

26
Feb02

Hotel Dorna 3* Mamaia – Programul „Seniori 55+”

Mamaia, Slider no responses

HOTEL DORNA 3* MAMAIA

Seniori 55+

(pensiune completa; sejur minim 6 nopti)

Pentru a beneficia de oferta  SENIORI 55+, trebuie sa se inscrie in camera dubla minim un adult cu varsta peste 55 de ani.

 

Perioada: 25 mai – 15 iunie 2018

Cazare cu Pensiune Completa* 198 lei/persoana/zi

 

Perioada: 16 iunie – 30 iunie si 26 august – 14 septembrie 2018

Cazare cu Pensiune Completa* 218 lei/persoana/zi

 

*Pensiune Completa (meniu fix/bufet si bauturi doar in timpul meselor, la barul din restaurant – mic dejun, pranz si cina).

 

Facilitati pentru copii in camera cu 2 adulti:

Copil cu varsta intre 0-6,99 ani – gratuitate la cazare si pensiune completa.

Copil cu varsta intre 7-12 ani – achita 70 lei/zi (pentru  toate perioadele ofertei ).

Persoanele peste 12 ani achita 70% din valoarea unui loc si se ofera pat suplimentar.

 

Mentiuni speciale :

Acces gratuit la terenurile de sport, acces gratuit la piscinele complexului in functie de disponibilitate, acces gratuit la plaja fara sezlong si umbrela asigurate.

 

  • Check-in: maxim ora 18:00; Check-out: maxim ora 12:00.
  • nu se accepta camere in regim single
  • nu se accepta camere cu regim special  – 1 adult si copii  (0-11.99 ani).

 

MASA

Restaurantul „PETIT JARDIN” este format din salonul principal cu o capacitate de 220 de persoane din care 120 locuri in interior si 100 locuri pe terasa piscinei.

Pentru mese tip „bufet”:

Toate mesele sunt servite sub forma de bufet (bucatarie romaneasca si internationala diversificata) incluzand si bufet de salate, fructe si deserturi la pranz si cina.

Pentru mese tip „meniu fix”:

Mentionam ca in fiecare zi meniurile vor fi diversificate astfel incat pe parcursul unui sejur turistii sa beneficieze de un meniu bogat si extrem de variat.

 

De asemenea hotelul  nostru ofera de 3 ori pe saptamana cine tematice (greceasca, italieneasca, orientala, romaneasca, tex-mex) cu divertisment adecvat.

NOU: Bufet cu meniuri speciale pentru copii.

 

Bauturile alcoolice/non-alcoolice se servesc la barul restaurantului in timpul meselor: bauturi alcoolice, vin alb/rosu, bere (draft), racoritoare/sucuri – acidulate si neacidulate (marci de prestigiu), cafea, ceai, apa plata, apa minerala.

Vinul se serveste doar in timpul meselor la barul restaurantului. La barul PISCINA nu se serveste vin.

HOTELUL ISI REZERVA DREPTUL DE A DECIDE ASUPRA SORTIMENTELOR DE BAUTURI SI ALIMENTE PE CARE LE VA OFERI TURISTILOR IN SISTEMUL ALL INCLUSIVE.

 

Micul dejun: 08:00 – 10:00

Pranz: 13:00 – 15:00

Cina: 19:00 – 21:00.

 

Turistii care au optat pentru pachetul „Seniori 55+ – pensiune completa” au obligativitatea de a purta bratara pe care o vor primi la cazarea in hotel.

Produsele oferite in sistemul „pensiune completa” se vor consuma numai in incinta COMPLEXULUI HOTELIER, in timpul sejurului.

Accesul la piscina hotelului este GRATUIT NUMAI PENTRU CLIENTII HOTELULUI in intervalul orar 09.00-  19.00.

Nu se poate face rezervare de sezlong.

AGREMENT

Complexul Dorna ofera gratuit urmatoarele:

-mini terenuri de sport: baschet; badminton; volei; 2 mese de tenis; trambulina elastica; spatiu joaca prescolari; loc de joaca pentru copii;

sala fitness; darts; biliard; remi si table (in limita disponibilitatii); jogging, fitness, aqua gym si zumba.

 

ENTERTAINMENT

Animatie pentru copii in intervalul 11:00 – 13:00 si 17:00 – 19:00.

In acest program se desfasoara o serie de jocuri interactive, karaoke, spectacol de magie, dance party, face painting, baloane modelate, clowni.

 

KARAOKE pentru copii si adulti; muzica live (instrumentala si vocala) program specific in cursul cinelor tematice; cursuri de dans; show-uri de dans spectacole de teatru; animatie; proiectii de filme.

 

Servicii gratuite:

– informatii turistice, cultural-sportive, agrement, orarii, adrese; trezirea clientilor la ora solicitata; internet wireless; pastrarea obiectelor de valoare(seif in dotarea camerelor); comenzi taximetre; pastrarea bagajelor; acces sala fitness.

– parcarea autovehiculelor clientilor hotelului este pusa la dispozitie in PARCAREA CU LOCURI LIMITATE – proprietatea PRIMARIEI CONSTANTA. Hotelul NU rezerva, NU asigura locuri de parcare si nici NU percepe taxa pentru parcare.

Important:

Oferta are un numar limitat de camere si nu se cumuleaza cu alte oferte. Hotelul isi rezerva dreptul de a opri rezervarile, chiar daca oferta se afla in perioada de derulare.